Vrachtwagenchauffeur

Verstegen Spices & Sauces staat voor creatieve en verrassende innovaties in de food branche. Voor duurzaamheid, kwaliteit en grenzeloze service omdat de klant centraal staat en er maar één soort kwaliteit is: de allerbeste. Want alleen met de beste kwaliteit kun je de mooiste smaken, de lekkerste producten en de bijzonderste concepten creëren. Deze beste kwaliteit begint bij de oorsprong. Dáár waar de mooiste ingrediënten te vinden zijn. Hier werken we samen met lokale boeren aan de puurste kruiden en specerijen.


Vanaf hier hebben we alles in eigen hand. Van transport tot zelf malen en veilig verwerken. Dat doen we al sinds 1886 als familiebedrijf, met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Deze organisatie met ruim 450 medewerkers in Rotterdam en een aantal vestigingen in het buitenland is trots op haar oorsprong en op ontwikkelingen naar een duurzame toekomst.

Neem een kijkje bij Verstegen

Bij Verstegen maken we de lekkerste producten met ruim 450 medewerkers. Met ieder zijn kennis en ervaring bewaken we de kwaliteit. Door gebruik te maken van duurzame projecten, zoals blockchain-technologie en voedselbossen, kunnen we in de toekomst deze kwaliteit behouden. Daarnaast maken we gebruik van kwaliteitscontroles en testen we alles zorgvuldig. Hierdoor zorgen we ervoor dat de kwaliteit en smaak van al onze producten behouden blijven.

Wat ga je doen?


Kom jij ons team versterken? Wij zijn op zoek naar een vrachtwagenchauffeur in de regio Zwolle. Als vrachtwagenchauffeur ben je bezig met:


  • dat de bestellingen op een juiste (zo efficiënt mogelijke) wijze worden geladen,

  • de bestellingen worden vervoert naar de klanten

  • het lossen van de bestellingen bij de klant en tevens verantwoordelijk voor de juiste afhandeling van pakbonnen;

  • suggesties en klachten opvangen van klanten en deze doorgeven aan de betreffende afdelingen;

  • het ophalen van grondstoffen, hulpmiddelen en emballage bij leveranciers op;

  • erop toezien dat onderhoud aan de auto wordt uitgevoerd, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant;


Wat vragen wij?

Je bent in het bezit van een rijbewijs in de categorieën B, C, E en code 95. Daarnaast ben je representatief, communicatief vaardig en klantgericht. Voor deze job is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken. Je bent woonachtig in de regio Zwolle.

Het sollicitatieproces

Op basis van jouw cv en motivatiebrief maken we een selectie voor een kennismakingsgesprek. Als deze positief is, is er een tweede gesprek waaruit verder blijkt of we samen tot een goede match komen. We kijken er naar uit!

Solliciteer nu!

Heb je interesse in deze functie? Schrijf dan een motivatiebrief waarin jij laat weten waarom deze functie jou op het lijf geschreven is.
Stuur jouw motivatiebrief samen met je cv naar teamhr@verstegen.nl.

Screening maakt onderdeel uit van de procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.